Cesivo garantează calitatea produsului Carton electroizolant (prespan), 2.0mm.

.: Echipamente electrice, cabluri, materiale electroizolante :.

Carton electroizolant (prespan), 2.0mm

Vizualizări:
6027
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Yahoo Messenger
  • Skype
  • Favorite
Telefoane comenzi:0251.426.033, 0251.426.047(de Luni pana Vineri: 0800 - 1700, Sambata/Duminica: inchis)

Cartonul electroizolant este fabricat din fibre de celuloza, proces asemanator cu cel de producere al hartiei fara utilizarea liantilor sau al rasinilor.

Utilizare:
Cartonul electroizolant (prespan) cu tesatura tip fagure, se recomanda a fi folosit în aplicatii de joasa tensiune deoarece prezinta bune proprietati electroizolante, mecanice şi dielectrice cum ar fi transformatoare cu ulei, condensatoare, rezistente, comutatoare etc. Acesta poate fi folosit şi ca substitut al hârtiei bachelitate, bariera între faze, discuri, inele, ecrane etc. Poate fi impregnat cu ulei sau cu lac și satinat, si se folosește ca izolant în electrotehnica, în poligrafie si in industria auto: motoare, pompe de benzina, motorina, sau ulei , pompa de apa, cutii de viteza; datorita rezistentei la uleiuri si combustibili.

Mod de prezentare:
   -Placa cu dimensiunea (lxL) de 1000x2000 mm (± 2.5%) si grosime de 2.00 mm.


   Descarca FISA TEHNICA


Produse din categoria Carton electroizolant, prespan

Imaginile produsului Carton electroizolant (prespan), 2.0mm au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.