.: Echipamente electrice, cabluri, materiale electroizolante :.

Firma a fost infiintata in anul 1994, avand ca obiect de activitate comertul cu echipamente electrice (cabluri electrice, corpuri de iluminat, prize, intrerupatoare, etc), materiale electroizolante (tuburi electroizolante, prespan, textolit, sticlotextolit, stratifoliu, nomex, benzi izolatoare, etc), neferoase (sarma de cupru, fludor, aluminiu) si alte materiale de uz industrial.

Obiect de activitate : comert

Distributie : cabluri electrice, materiale electroizolante, accesorii pentru echipamente electrice, becuri si corpuri de iluminat, aparataj de uz casnic, echipamente de comanda si semnalizare, prize si fise industriale, aliaje de lipit, electrozi de sudura, doze si tuburi PVC, sigurante fuzibile, contactori, intrerupatoare automate.

Firma a cunoscut in toti acesti ani o permanenta ascensiune, ajungand ca la sfarsitul anului 2017 sa aiba in evidenta un numar de peste 6.000 clienti, acoperind astfel o buna parte din tara.

Cesivo SRL este la ora actuala cea mai mare baza de aprovizionare cu produse electrice din zona Olteniei si din tara pentru materiale electroizolante.