.: Echipamente electrice, cabluri, materiale electroizolante :.

Preocuparea principala a managementului companiei noastre o constituie cresterea increderii clientilor in calitatea si fiabilitatea produselor noastre, precum si stabilirea unor relatii de afaceri bazate pe un parteneriat real pe termen lung. Politica de comunicare a firmei a capatat noi valente prin noua viziune de promovare a imaginii firmei, astfel incat aceasta sa fie sinonima calitatii inalte si profesionalismului ridicat al angajatilor sai. Competenta profesionala poate fi reflectata in viziunea clientilor numai prin produsele si serviciile pe care le oferim. Dorim sa fim un partener de incredere pentru dvs., sa contribuim prin activitatea noastra la succesul dvs. pe piata in beneficiul ambelor parti. SC Cesivo SRL a reusit sa se impuna pe piata romaneasca si sa ocupe un segment important al pietei produselor electrice si ca urmare a politicii de pret adoptata la nivelul conducerii. Astfel, societatea comercializeaza o gama variata de produse electrice la pret de producator.

Datorita politicii indreptate spre client, societatea acorda o serie de discount-uri clientilor, care isi dovedesc fidelitatea fata de firma precum si celor care realizeaza comenzi ce depasesc o anumita valoare.

Ca urmare a politicii adoptata la nivel managerial, firma a reusit sa se impuna prin calitatea produselor si serviciilor oferite, fiind astfel certificata SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008  si de asemenea, firma detine Atestat Electrica sub nr. 12379/06.08.2002. In conformitate cu politica adoptata de conducerea societatii, cerintele si metodele stabilite prin documentatia sistemului calitatii sunt in vigoare in toate zonele functionale si administrative ale societatii.

Toti angajatii, bazandu-se pe experienta si competenta lor profesionala sunt gata oricand sa gaseasca solutii tehnice pentru a veni in intampinarea si sprijinul clientilor si colaboratorilor nostri. Tot ei va pot oferi informatiile si precizarile de care aveti nevoie.