Cesivo garantează calitatea produsului Banda contractie (IPES) - 20 mm.

.: Echipamente electrice, cabluri, materiale electroizolante :.

Banda contractie (IPES) - 20 mm

Vizualizări:
1386
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Yahoo Messenger
  • Skype
  • Favorite
Telefoane comenzi:0251.426.033, 0251.426.047(de Luni pana Vineri: 0800 - 1700, Sambata/Duminica: inchis)

Banda de contractie este fabricata dintr-o fibra compozita speciala de contractie termica. In unele cazuri banda poate fi fabricata cu un fir colorat la mijloc, acesta este folosit ca si sistem de ghidare la rulare.

Utilizare:
   Produsul este utilizat ca izolatie exterioara pentru bobinajul rotoric si statoric al masinilor electrice rotative de curent continuu şi pentru bobinajul aparatajului electric de inalta şi joasa tensiune. Banda de contractie poate fi utilizata ca material electroizolant de bandajare pentru transformatoare de curent si alte dispozitive. Dupa combinare si uscare la 105 °C, timp de 10 minute, se contracta la 70% din dimensiunea initiala, ceea ce este utila la bandajat si compatibil cu transformatoarele de curent. In acest fel, poate fi utilizata in uleiul transformatorului la 105 °C pentru un timp indelungat.

Mod de prezentare:
   - Banda cu latimea de 20 mm, grosime de 0.16 mm si lungime cuprinsa intre 25 si 100 m.


Produse din categoria Banda de contractie

Imaginile produsului Banda contractie (IPES) - 20 mm au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.