Cesivo garantează calitatea produsului PTFE (teflon), bara, Ø60 mm.

.: Echipamente electrice, cabluri, materiale electroizolante :.

0251.426.033, 0251.426.047, 0251.427.096office@cesivo.ro

PTFE (teflon), bara, Ø60 mm

Vizualizări:
1345
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Yahoo Messenger
  • Skype
  • Favorite
Telefoane comenzi:0251.426.033, 0251.426.047(de Luni pana Vineri: 0800 - 1700, Sambata/Duminica: inchis)

Politetrafluoretilena, denumita pe scurt PTFE sau teflon, este un polimer fluorurat termoplastic, inert, avand aspectul fildesului. PTFE este un material inert din punct de vedere chimic si poate fi considerat a fi neafectat atit fizic cit si chimic de toti solventii si substantele chimice folosite de obicei in industrie. PTFE este de asemenea rezistent la imbatranire, la actiunea apei si este transparent fata de radiatiile ultraviolete.

Utilizare:
   Atomii de fluor formeaza un invelis protector in jurul scheletului format din atomii de carbon, invelis care apara PTFE de atacul agentilor chimici. Aceasta structura confera PTFE caracteristicile care fac din el un material remarcabil, am putea spune chiar unic, folosit pe scara larga in toate domeniile de activitate cum ar fi: masini unelte, scaune cu supape de solenoid, masini textile si accesorii pentru industria textila, constructii, industria alimentara si masini din industria alimentara, masini de ambalare, automobilism, compresari alternative fara lubrifiere, industria chimica si petrochimica, industria mecanica. Din PTFE se pot realiza lagare, bucsi, carcase, diverse tipuri de piese finite si subansamble cu o gama foarte larga de utilizari.

Mod de prezentare:
   - Bara cu dimensiunea (L) de 1000 mm si diametrul de 60 mm;
   - Greutate aproximativa: 6.700 Kg/bara


   Descarca FISA TEHNICA


Produse din categoria PTFE, teflon, bare

Imaginile produsului PTFE (teflon), bara, Ø60 mm au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.